Tractaments Reafirmants

La flacciditat és un problema molt freqüent, sobretot en les dones, degut principalment a l’activitat hormonal.

Per això, els tractaments per reafirmar la pell, són fonamentals a l’hora de prevenir la seva aparició. A més, la constància i l’atenció primerenca són la clau per obtenir millors resultats.

Energia – Valmont

La pell es regenera i adquireix un aspecte radiant i més ferm. Un tractament essencial per a la pell amb manca de vitalitat i sense vida.

Durada : 75 minuts.

Preu:

156.00
El primer dels tractaments de Valmont, Vitalité Des Glaciers, es va convertir ràpidament en una icona. Ha acompanyat la marca des del 1985 i reflecteix la destresa tècnica de l’expert suís en antienvelliment. Aquest tractament de cabina, un veritable potenciador de la bellesa, estimula la renovació cel·lular i lenergia de la pell, dos factors determinants de la salut cutània que disminueixen amb el temps. Després del tractament, la pell torna a adquirir un aspecte fresc i radiant, els seus trets queden relaxats, i la pell mai no ha estat més ferma.

Línies i volum- Valmont

La pell adquireix una textura llisa i més densa. Les arrugues desapareixen i s’atorga més definició al contorn facial.


Durada : 75 minuts.

Preu:

185.00
Amb aquest tractament resolutiu expert antiarrugues i reafirmant, Valmont posa el coneixement tècnic i cosmètic en acció per tractar o prevenir els signes més visibles de l’envelliment.

3D Collagen Shock- Natura Bissé

Poderós tractament rejovenidor i regenerador basat en una combinació intel·ligent de tres tipus de col·lagen.


Durada:  90 minuts.

Preu:

95.00
Poderós tractament rejovenidor i regenerador basat en una combinació intel·ligent de tres tipus de col·lagen – d’alt, mitjà i baix molecular–, destinat a incrementar la fermesa de la pell de forma extraordinària. Amb un sorprenent efecte lífting i redensificant, redibuixa l’oval facial, millora la densitat cutània i preserva una òptima hidratació. Inclou la innovadora tècnica de massatge Active Face Contouring Technique, que remodela i esculpeix els contorns de la cara. Gràcies a aquest tractament facial aconseguiràs un cutis molt més ferm, definit, turgent i llest que es veu… I se sent! Totalment revitalitzat i capaç de defensar-se millor dels efectes del pas del temps.

Fire & Ice – Is-Clinical

Un tractament facial intensiu, un dels facials més populars, està dissenyat per restaurar la superfície de la pell de manera ràpida i segura.

Durada : 60 minuts.

Preu:

100.00
Disminueix l’aparició de línies fines i arrugues al temps que suavitza i estimula el rejoveniment general de la pell. Excel·lent per a tota mena de pell i edats, aquest tractament facial dona com a resultat un cutis que s’afina de forma espectacular, sense temps d’inactivitat, descamació o altres efectes secundaris negatius.

Diamond Life Infusion – Natura Bissé

Nartura Bissé. Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la bellesa i joventut.

Durada: 60 minuts.

Preu:

155.00
“L’art de rejovenir” Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut. Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau de l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d’expressió en tan sols una sessió. Prodigiós “Elixir de Joventut” que revela una pell renovada, suau, llisa i espectacularment rejovenida.

Citrus Vita Essence- Natura Bissé

Tractament Reafirmant Citrus Vita Essence de Natura Bissé. “Ritual d’aromateràpia cítrica per a una pell radiant”

Durada: 60 minuts.

Preu:

80.00
Indicat per a aquells que busquen recuperar la lluminositat i fermesa de la pell a través d’una relaxant experiència d’aromateràpia cítrica. Aquest exquisit protocol desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades desvetllant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant. Els seus deliciosos aromes cítrics i les seves riques textures el converteixen en una inoblidable experiència.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!