Marques

Els productes usats als nostres tractaments són de marques Premium, líders del mercat en innovació, qualitat i resultats.

Si vols veure els tractaments que t’oferim de cada marca, selecciona la teva preferència i trobaràs els tractaments que compliran les teves expectatives.

Amb l’experiència de tractactaments en cabina, han anat perfeccionant els seus cosmètics i rituals, cada vegada més especialitzats i efectius, que actualment només poden trobar-se a tendes exclusives, spas i hotels de luxe a trenta-sis països arreu del món.

Pure Care pack

Marca exclusiva per a la cura de la pell, creada i distribuïda per INNOVATIVE SKINCARE , està excepcionalment orientada a oferir resultats anti-edat optimitzant cada dia les formulacions per a la cura de la pell.

Cosmètica per a l’exquisida elaboració de les seves fòrmules, l’alta qualitat i acurada selecció de principis actius, els seus beneficis i el perfeccionisme en cada detall. Els  seus productes només es poden emprar en Centres d’Estètica acreditats a través dels seus cursos de formació.

Coola bodegón
Coola

A COOLA, trien ingredients totalment innovadors i científicament avançats que també són naturals, orgànics, sostenibles i d’origen local. Es tracta de productes d’alt rendiment que protegeixen i nutreixen la pell.

Lucanni bodegón

Els seus productes porten imprès un caràcter tecnològic, un ADN científic, centrat en l’innovació aplicada i desenvolupament de solucions que neixen a la ciència per a cubrir les expectatives i necessitats del clients més exigents.

Bodegón blauline
Blauline

Els productes es subministren únicament als centres d’estètica especialitzats en la metodologia Blauline amb personal tècnicament preparat i amb alta qualificació professional i s’obtenen exclusivament de fonts naturals optimizant les propietats beneficioses de les plantes medicinals.

selvert

Les seves innovadores presentacions són el resultat d’estudis periòdics duts a terme per analistes de mercat i les seves formulacions. Constitueixen l’exponent clar del què la tecnologia cosmètica activa i eficaç pot aportar al professional de l’ estètica moderna.

Contacta