Pell Grassa

El seu és vital per mantenir la pell saludable. No obstant això, un excés de seu pot provocar una pell greixosa, porus obstruïts i acne. El control de la pell greix sovint requereix que una persona faci de la cura regular de la pell un hàbit.

Tractament per a l’acne

NOU TRACTAMENT! Tractem l’acne, aportem lluminositat a la pell.

Durada: 75 minuts.

Preu:

65.00
La pell greixosa i amb tendència a acne es veu afectada per punts negres i granits. Aquesta pell pot arribar a quedar marcada, sinó que es tracta amb cura. Amb aquest tractament específic per a pells greixoses i amb tendència acneica. Tractem l’acne, aportem lluminositat a la pell. Aconseguim la sobreregulació i eliminació de barbs.

Oxigen O2 – Natura Bisse

Trenca el cicle de deshidratació de la pell amb Oxigen o2 de Natura Bissé.

Durada: 60 minuts.

Preu:

70.00
Pells que han perdut la hidratació i lluminositat troben en aquest tractament la resposta a les seves necessitats. Aquest eficaç protocol trenca el cicle de deshidratació de la pell retornant-li tota la seva bellesa gràcies a la filosofia de les tres R: Renovació, Recuperació i Reparació. Ingredients com el Factor Natural d’ Hidratació i la vitamina A aporten suculència a la pell i mantenen el balanç òptim d’hidratació i protecció. El resultat és una pell totalment revitalitzada i lluminosa amb una agradable sensació de frescor i suavitat.

Sublime Silver – Sofia Bertrand

Luxós tractament de joventut i nutrició per a la pell. Durada : 75 minuts.

Preu:

112.00
Aquest luxós tractament amb Mascareta de làmines de Plata actua com un xut de joventut i nutrició per a la pell gràcies a les propietats antiinflamatòries i antisèptiques de les fulles de plata pura per deixar el rostre hidratat i radiant. Ideal per a pells greixoses, pells mixtes, pells amb vermellors, pells amb tendència a la deshidratació, pells sensibles.

Pure Herbal Skin- Scens

Un tractament facial purificant especial per a pells grasses.

Durada: 100 minuts.

Preu:

94.00
Tractament facial purificant en profunditat especialment indicada per a pells grasses. Gràcies a l’aplicació d’ ingredients com les sals del Mar Mort, i reequilibrant principis actius com l’arbre del te i el carbó vegetal, aquest tractament tanca els porus, ajuda a reduir producció d’oli i recuperar un aspecte saludable.

Beauty detox – Scens

Detox skin Treatment, pells apagades. Tractament ultra Detox.

Durada: 75 minuts.

Preu:

75.00
Tractament facial ultra detox que ajuda les pells apagades i afectades per la pol·lució a recuperar un aspecte fresc i saludable. Mitjançant l’aplicació de diverses màscares amb gran poder purificant (carbó actiu) i oxigenant, la pell recupera la lluminositat i l’aspecte saludable.

Exfoliating Clear – Is-Clinical

Neteja i minimitza el porus alhora que exfolia i suavitza la pell.

Durada:  75 minuts.

Preu:

80.00
És el nou facial desenvolupat per IS CLINICAL per aconseguir una pell neta, suau i radiant. Aquest luxós facial, exclusiu de cabina, ofereix una potent i alhora controlada exfoliació, neteja del porus en profunditat minimitzant-ne la mida i un acabat suau i lluminós.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!