Higiene Facial

L’objectiu de la neteja facial és eliminar les cèl·lules mortes, porus obstruïts, barbs i impureses de la pell. Oxigena la pell i promou la renovació cel·lular Activa la circulació sanguínia.

La pell és més lluminosa. I els cosmètics que apliquem a posteriori destinats a promoure la bellesa de la pell tindran més eficàcia.

Higiene facial adolescents

Neteja facial profunda per les pells més joves.

Durada: 75 minuts.

Preu:

65.00
Neteja facial profunda per les pells més joves. Per resolre els primers problemas de la pell que arrriben amb l’adolescència

The cure – Natura Bissé

«The Cure» de Natura Bissé és una revolucionària «cura de bellesa».

Durada: 75 minuts.

Preu:

77.00
El concepte d’aquesta higiene facial se sustenta sobre tres pilars:
  • RESTAURAR: Les insurtines són una família d’enzims que tenen la capacitat reparadora del dany cel·lular, perllongant la vida de les cèl·lules i prevenint el desgast i la degeneració.
  •  DESINTOXICAR: Inclou ingredients purificants que promouen la desintoxicació cutània, a més de crear un escut protector davant dels danys externs.
  • HIDRATAR: els components hidratants d’aquest tractament afavoreixen la formació d’elastina i col·lagen a nivells interns hídrics i es tradueixen en una pell més lluminosa i jove.

Exfoliating Clear – Is-Clinical

Neteja i minimitza el porus alhora que exfolia i suavitza la pell.

Durada:  75 minuts.

Preu:

75.00
És el nou facial desenvolupat per IS CLINICAL per aconseguir una pell neta, suau i radiant. Aquest luxós facial, exclusiu de cabina, ofereix una potent i alhora controlada exfoliació, neteja del porus en profunditat minimitzant-ne la mida i un acabat suau i lluminós.

Organica y vegana– Scens

Organica y Vegana.Vols un rostre més lluminós, radiant i rejovenit?

Durada: 100 minuts.

Preu:

70.00
Higiene facial profunda realitzada amb productes Organic & Vegan que ajuda a la pell desfer-se de totes les seves impureses, esborrar els danys causats per la pol·lució i recuperar un aspecte radiant i lluminós. Recomanat per tot tipus de pell.

Homme visage- Natura Bissé

L’objectiu és lluitar contra els signes d’envelliment i de l’oxidació.

Durada: 60 minuts.

Preu:

70.00
L’home té una pell diferent de la dona, per motius hormonals i això és evident a simple vista. L’objectiu d’un tractament facial exclusivament per l’home és lluitar contra els signes d’envelliment i de l’oxidació.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!