Pell Sensible

En algun moment de la teva vida, potser t’adones que tens una pell sensible. Probablement és més comú del que creus, passa a moltes persones. Hi pot haver moltes causes per a la pell sensible, i una pot ser un desequilibri del microbioma de la teva pell.

Protegir el microbioma de la pell per ajudar a prevenir la pell sensible és més fàcil del que penses.

Hidratació – Valmont

La pell està perfectament hidratada, farcida i suau. Els trets se suavitzen i s’esborren els signes de fatiga.


Durada : 75 minuts.

Preu:

142.00
Aquest tractament va ser dissenyat a partir de l’estudi d’un sistema de reg anomenat bisses utilitzat pels habitants de la muntanya a la regió de Valais, a Suïssa. Valmont aplica a la pell aquesta tècnica ancestral de control hidràulic. Un bany hidratant, Source of Bisses, aplaca fins i tot les pells més assedegades. Plena d’aigua, l’epidermis torna a la vida i la dermis adquireix cos, suavitzant les arrugues i les línies de deshidratació. Un tractament essencial, que deixa la pell tan fresca com la rosada del matí.

Sublime Silver – Sofia Bertrand

Luxós tractament de joventut i nutrició per a la pell. Durada : 75 minuts.

Preu:

112.00
Aquest luxós tractament amb Mascareta de làmines de Plata actua com un xut de joventut i nutrició per a la pell gràcies a les propietats antiinflamatòries i antisèptiques de les fulles de plata pura per deixar el rostre hidratat i radiant. Ideal per a pells greixoses, pells mixtes, pells amb vermellors, pells amb tendència a la deshidratació, pells sensibles.

Foaming Enzyme

El potent i relaxant Foaming ENZYME TREATMENT FACIAL combina enzims de papaia i pinya amb un potent a nivell clínic d’àcid glicòlic.

Durada: 75 minuts.

Preu:

100.00
Aquest tractament professional produeix una activitat escumosa de luxe, mentre que els ingredients bioactius exfolien i netegen profundament els porus; revelant una pell polida, saludable i radiant.

Hydra Green

Organic Hydra Green plus. Tractament facial ultrahidratant.

Durada: 75 minuts.

Preu:

72.00
Tractament facial ultrahidratant que proporciona a la pell una sensació immediata de confort i benestar. Després de l’aplicació de diverses màscares amb alt contingut en nutrients, i dels olis d’alvocat i argan, la pell recupera la hidratació i la lluminositat. Dirigit: pells deshidratades i/o desnodrides.

Honey Enzyme

Exfoliant i hidratant facial realça la pell amb suaus massatges.

Durada: 75 minuts.

Preu:

100.00
Aquest luxós, exfoliant i hidratant facial realça la pell amb suaus massatges i hidratació. Eficaç per a tot tipus de pell, deixa la sensació de la pell tan suau com mai. El resultat és una pell dramàticament més suau, brillant i revitalitzada amb una brillantor notable.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!