Peelings Facials

El peeling facial permet renovar la pell de la cara i eliminar impureses per aconseguir un rostre més lluminós. Alhora, unifica el to de la pell i elimina algunes de les taques causades pel sol. Tot i que, de manera natural, la pell realitza el seu propi procés de renovació cel·lular, amb l’edat el metabolisme s’alenteix.

Amb l’ajuda d’un peeling facial podem mantenir la pell sempre neta i lliure d’imperfeccions.

Carboxiterapia – Natura Bissé

“Renovació immediata per a la pell”  Estrenar una pell pura i lluent és fàcil.

Durada: 60 minuts.

Preu:

58.00
Estrenar una pell pura i lluent és fàcil i ràpid amb aquest sorprenent tractament exprés que revitalitza la pell. Un nou concepte en tractaments cutanis que incorpora una tècnica de provada eficàcia en medicina estètica: la carboxiteràpia. Aquest sistema combat els signes d’envelliment cutani a través de l’aplicació de CO2 produint una efervescent explosió que dona com a resultat una pell visiblement revitalitzada. Aquest renovador tractament regenera la superfície cutània de manera intensa i segura aportant màxima lluminositat i frescor a la teva pell.

Radiance Peel – Natura Bissé

El tractament corrector definitiu per taques i cicatrius.

Durada: 60 minuts.

Preu:

58.00
Una solució altament eficaç per a aquelles pells que necessiten una exfoliació profunda i amb resultats progressius. Aconsegueix minimitzar cicatrius, taques i altres imperfeccions de la pell. La seva innovadora formulació renova la pell en profunditat, eliminant amb eficàcia les taques a diferents nivells i desvetllant una textura cutània uniforme. Gràcies a la seva segura, efectiva i duradora acció exfoliant, unifica el to d’una manera inigualable i proporciona una extraordinària lluminositat a la pell. A més, millora visiblement l’aparença de les cicatrius.

Glow perfect

Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la bellesa i joventut.

Durada: 60 minuts.

Preu:

89.00
Al sector de la bellesa, “Perfect-Glow” és sinònim de pell suau i lluminosa. … En edats joves el cutis llueix per ell mateix, perquè la pell disposa d’una forta elasticitat i una bona circulació sanguínia. Mitjançant una combinació de tractaments de microneedling i BB-Glow s’incorporen àcids hialurònics i pigments minerals naturals a l’epidermis amb una tècnica especial. D’aquesta manera s’obté un resultat perllongat per a un cutis bonic i homogeni.

Radiance peel + masaje Kobido

Radiance peel + massatge Kobido. El lífting facial japonès.

Durada: 60 minuts.

Preu:

89.00
El lífting facial japonès. Tractament intensiu que treballa múscul a múscul per arribar a les capes més profundes de la pell i així estimular la producció de col·lagen i elastina. Beneficis més importants: – Rejoveniment facial. Disminueix arrugues i línies d’expressió, eleva la mirada i ajuda a redefinir l’oval facial. – Tonifica els músculs facials. – Ajuda a eliminar toxines augmentant la temperatura de la pell i així activant el sistema limfàtic. – Combat l’estrès. – Elimina contractures i tensions als músculs facials. – Elimina les cèl·lules mortes superficials i augmenta la lluminositat de la pell.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!