Anti-edat

Coneix els millors tractaments Antienvelliment en el nostre centre d’estètica prèmium. Regenera la teva pell i acaba amb les arrugues.

Torna la joventut al teu rostre amb resultats visibles al moment!

Hidratació – Valmont

La pell està perfectament hidratada, farcida i suau. Els trets se suavitzen i s’esborren els signes de fatiga.


Durada : 75 minuts.

Preu:

142.00
Aquest tractament va ser dissenyat a partir de l’estudi d’un sistema de reg anomenat bisses utilitzat pels habitants de la muntanya a la regió de Valais, a Suïssa. Valmont aplica a la pell aquesta tècnica ancestral de control hidràulic. Un bany hidratant, Source of Bisses, aplaca fins i tot les pells més assedegades. Plena d’aigua, l’epidermis torna a la vida i la dermis adquireix cos, suavitzant les arrugues i les línies de deshidratació. Un tractament essencial, que deixa la pell tan fresca com la rosada del matí.

Energia – Valmont

La pell es regenera i adquireix un aspecte radiant i més ferm. Un tractament essencial per a la pell amb manca de vitalitat i sense vida.

Durada : 75 minuts.

Preu:

156.00
El primer dels tractaments de Valmont, Vitalité Des Glaciers, es va convertir ràpidament en una icona. Ha acompanyat la marca des del 1985 i reflecteix la destresa tècnica de l’expert suís en antienvelliment. Aquest tractament de cabina, un veritable potenciador de la bellesa, estimula la renovació cel·lular i lenergia de la pell, dos factors determinants de la salut cutània que disminueixen amb el temps. Després del tractament, la pell torna a adquirir un aspecte fresc i radiant, els seus trets queden relaxats, i la pell mai no ha estat més ferma.

Lluminositat – Valmont

La pell adquireix un aspecte uniforme, radiant i brillant. Les taques de l’edat s’esvaeixen i la textura de la pell es torna llisa.

Durada: 75 minuts.

Preu:

150.00
Una creació original de la Casa Valmont, el tractament Eclat des Glaces té com a objectiu restaurar la puresa i la frescor juvenil de la pell. Amb aquest tractament professional exclusiu, Valmont ofereix la solució perfecta per despertar suaument una pell brillant i uniforme. També millora la textura de la pell alhora que ofereix una acció integral contra l’envelliment.

Línies i volum- Valmont

La pell adquireix una textura llisa i més densa. Les arrugues desapareixen i s’atorga més definició al contorn facial.


Durada : 75 minuts.

Preu:

185.00
Amb aquest tractament resolutiu expert antiarrugues i reafirmant, Valmont posa el coneixement tècnic i cosmètic en acció per tractar o prevenir els signes més visibles de l’envelliment.

Fire & Ice – Is-Clinical

Un tractament facial intensiu, un dels facials més populars, està dissenyat per restaurar la superfície de la pell de manera ràpida i segura.

Durada : 60 minuts.

Preu:

100.00
Disminueix l’aparició de línies fines i arrugues al temps que suavitza i estimula el rejoveniment general de la pell. Excel·lent per a tota mena de pell i edats, aquest tractament facial dona com a resultat un cutis que s’afina de forma espectacular, sense temps d’inactivitat, descamació o altres efectes secundaris negatius.

Diamonds white – Natura Bissé

La resposta cosmètica de Natura Bissé davant la recerca d’una pell sense taques i lliure d’imperfeccions.


Durada : 75 minuts.

Preu:

98.00
Aquest mètode despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il·luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània. Les seves elevades concentracions d’actius anti-taques actuen amb alta precisió allà on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de pigmentació envelleixin la pell. Presumiràs d’una pell espectacularment lluminosa, uniforme i vellutada; la solució definitiva per a una bellesa sense taques.

Inhibit face Lift –Natura Bissé

Lifting de cabina corrector de línies d’expressió.

Durada: 60 minuts.

Preu:

110.00
Capaç de minimitzar les arrugues de forma increïble sense necessitat d’usar microinjeccions, així com de potenciar i prolongar els resultats dels procediments metge-estètics, aquest avançat protocol de cabina és l’alternativa o complement ideal als tractaments de bellesa més invasius. Gràcies a la seva poderosa acció revitalitzant i al seu potent efecte farciment, aquest lífting professional no només disminueix línies d’expressió i corregeix els signes de l’edat, sinó que a més aconsegueix una pell extraordinàriament ferma i hidratada, rejovenint completament la cara. Tan sols necessites 60 minuts per lluir un cutis notablement més lluminós i ters, amb una textura més llisa i un to més uniforme. Sorprèn-te amb uns beneficis visibles i duradors.

Eternal lfting experience – Scens

Tractament facial antiedat reafirmant realitzat amb productes orgànics i vegans.

Durada : 75 minuts.

Preu:

110.00
Tractament facial antiedat reafirmant realitzat amb productes orgànics i vegans d’alta qualitat i regeneradors que aporten a la pell tots els antioxidants necessaris per donar-li lluminositat.

Sublime gold 24k – Sofia Bertrand

Teràpies facials de Gold Sublime 24k. Per tota mena de pell.

Durada: 15 minuts.

Preu:

112.00
Indicat tot tipus de pells, arrugues profundes, manca de fermesa i lluminositat, porus dilatat, prevenció antiaging global. Revolucionari tractament de cosmètica molecular, lliure de substàncies tòxiques, sense parabens, els seus ingredients actius com les partícules d’or 24k amb efecte emplenador immediat i acumulatiu fan d’aquest ritual una experiència inoblidable per a la cura de la pell.

Diamond Life Infusion – Natura Bissé

Nartura Bissé. Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la bellesa i joventut.

Durada: 60 minuts.

Preu:

155.00
“L’art de rejovenir” Un innovador tractament que infon vida a la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut. Aquesta revolucionària experiència proporciona una acció rejovenidora sense precedents a través de la regulació dels 4 Biomarcadors clau de l’Edat de la Pell. Aquest tractament intensiu global proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millorant la textura cutània i disminuint les arrugues i línies d’expressió en tan sols una sessió. Prodigiós “Elixir de Joventut” que revela una pell renovada, suau, llisa i espectacularment rejovenida.

Diamond Cocoon –Natura Bissé

És una pausa detox, revitalitzant i necessària, tant per al cos com per la ment.

Durada: 60 minuts.

Preu:

113.00
És una pausa detox, revitalitzant i necessària, tant per al cos com per la ment, que, gràcies a una infusió de poderosos ingredients aplicats amb envoltants tècniques de massatge, resulta en un cutis enlluernador, i vibrant de salut i bellesa. Aquest innovador tractament està basat en tres pilars. ALLIBERA: El primer pas per protegir la pell enfront de la pol·lució moderna és eliminar toxines, contaminants i impureses del cutis perquè torni a respirar. Com? Amb un ritual de neteja prebiòtica intensiva a força de carbó actiu, juntament amb una exfoliació lluminosa. FORTIFICA : Per reforçar el cutis des de l’interior, un superconcentrat prebiòtic equilibra la microbiota cutània, i una mascareta a bàlsam, aplicada amb un increïble massatge amb jades blancs, repara les pells estressades. BLINDA: L’últim pas del tractament és un vel invisible que protegeix enfront de les partícules contaminants alhora que aporta una potent acció anti radicals lliures. Una armadura invisible perquè la pell s’enfronti a la pol·lució moderna amb total llibertat.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!