Tractaments Oncologia

Durant la teràpia oncològica la nostra pell pateix sequedat, poden aparèixer èczemes. Les ungles es tornen més fràgils amb tendència a esquerdar-se. El pèl de cap, celles i pestanyes pot caure.

La missió de l’estètica oncològica és minimitzar els efectes secundaris que causen aquestes teràpies oncològiques a la pell. Així com millorar l’autoestima del pacient en aquest procés ajudant-les a veure i sentir-se millor. 

Sublime Silver – Sofia Bertrand

Luxós tractament de joventut i nutrició per a la pell. Durada : 75 minuts.

Preu:

112.00
Aquest luxós tractament amb Mascareta de làmines de Plata actua com un xut de joventut i nutrició per a la pell gràcies a les propietats antiinflamatòries i antisèptiques de les fulles de plata pura per deixar el rostre hidratat i radiant. Ideal per a pells greixoses, pells mixtes, pells amb vermellors, pells amb tendència a la deshidratació, pells sensibles.

Foaming Enzyme

El potent i relaxant Foaming ENZYME TREATMENT FACIAL combina enzims de papaia i pinya amb un potent a nivell clínic d’àcid glicòlic.

Durada: 75 minuts.

Preu:

100.00
Aquest tractament professional produeix una activitat escumosa de luxe, mentre que els ingredients bioactius exfolien i netegen profundament els porus; revelant una pell polida, saludable i radiant.

Honey Enzyme

Exfoliant i hidratant facial realça la pell amb suaus massatges.

Durada: 75 minuts.

Preu:

100.00
Aquest luxós, exfoliant i hidratant facial realça la pell amb suaus massatges i hidratació. Eficaç per a tot tipus de pell, deixa la sensació de la pell tan suau com mai. El resultat és una pell dramàticament més suau, brillant i revitalitzada amb una brillantor notable.

Harmony – Is Clinical

Tractament facial relaxant i revitalitzant per hidratar la pell.

Durada: 60 minuts.

Preu:

95.00
IS Clinical Harmony Facial és un tractament facial relaxant i revitalitzant dissenyat per despertar els sentits i restaurar l’equilibri d’hidratació de la pell a mesura que es renova el to, la claredat i l’elasticitat. Aquest tractament és part de IS Cancer Care Program™ que ajuda amb els desafiaments físics i emocionals dels pacients que pateixen càncer. Amb vitamines essencials, potents antioxidants i hidratants curatius, aquest facial promou una circulació òptima, energia i salut general de la pell.

Is Cancer Care – Is Clinical

Tractament facial calmant i molt hidratant de Is Clinical.

Durada: 60 minuts.

Preu:

70.00
Aquest facial calmant i molt hidratant, està dissenyat per despertar els sentits i restaurar l’equilibri de la pell. Renova el to, la claredat i la resistència. Dona una lluminositat saludable a la pell fatigada. Protocol específic pacients oncològics. Fet a base d’ingredients d’origen botànic, vitamines antioxidants multifunció.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!