Massatge ritual

Sense cap dubte aquest ritual és un dels nostres millors massatges. El massatge ritual Espai Wellness combina diferents tècniques de massatge corporal i facial. Treballem tot el cos dels peus al cap. Amb olis essencials. Deixa que tot flueixi a poc a poc. Gaudeix, relaxa’t. 

Exfoliació corporal

Renova la teva pell amb l’exfoliació corporal d’Espai Wellness.

Durada: 50 minuts.

Preu:

47.00
Comencem el ritual realitzant un peeling corporal per eliminar les Cèl·lules mortes de la pell. Seguim amb un embolcall hidratant que aportés frescor i suavitat a la pell. Vam finalitzar aquest luxós ritual amb un exquisit massatge corporal complet que aconsegueixen calmar la teva ment. Desconnecta’t del món amb un peeling i un massatge amb OLIS essencials la llum de les espelmes.

Lluminositat – Valmont

Royal Citrus Experience: Vitalitat, lluminositat i fermesa per la teva pell.

Durada: 50 minuts.

Preu:

70.00
La cura global d’aquest ritual aporta les vitamines necessàries perquè llueixi radiant. Deixa’t embolicar per les seves aromes cítriques i presumeix d’una pell esplèndida, elàstica i lluminosa. El tractament consta d’una exfoliació profunda a base de llavors de rosa mosqueta i extracte de taronges amargues, una màscara que recupera la sucositat, vitalitat i lluminositat a la teva pell i un profund i relaxant massatge corporal.

Diamond Rose Ritual

Diamond Rose Ritual: Ritual amb pols de diamant i rosa de Damasc.

Durada: 90 minuts.

Preu:

80.00
Un exclusiu i romàntic tractament de gran poder renovador realitzat amb sumptuosos i eficaços productes a força d’absolut de rosa de Damasc, un deliciós oli intensament hidratant elaborat amb roses damascenas procedents del Marroc.

Ritual Sweet calm

Ritual Sweet Calm: Massatge relaxant per aconseguir calma al cos i ment. Durada: 110 minuts.

Preu:

150.00
Descontracturen músculs i deixen la sensació de tenir un relaxament sublim, que no hagués estat possible obtenir altrament. Ideal per a tot tipus de persones sotmeses a estrès per la feina, llar, estudi, etc.

Ritual Espai Wellness

Sense cap dubte aquest ritual és un dels nostres millors massatges.

Durada: 90 minuts.

Preu:

80.00
Sense cap dubte aquest ritual és un dels nostres millors massatges. El massatge ritual Espai Wellness combina diferents tècniques de massatge corporal i facial. Treballem tot el cos dels peus al cap. Amb olis essencials. Deixa que tot flueixi a poc a poc. Gaudeix, relaxa’t. Acompanyen el massatge amb cava, bombons o maduixes.

Ritual de la Geisha

Massatge Kobido se li coneix com el lífting facial natural.

Durada: 60 minuts.

Preu:

65.00
Massatge Kobido se li coneix com el lífting facial natural. Aquesta teràpia, va emprar per a les antigues emperadoras japoneses, promet un rostre més jove i cura sense haver de passar pel quiròfan. Descobreix-ho.

Ritual Mon amour

Gaudiu junts de la pau del nostre entorn mentre us poseu a les mans dels nostres professionals. Durada: 90 minuts.

Preu:

160.00
Gaudeix de la meravellosa sensació d´un massatge relaxant complet amb oli essencial. Arriba a un complet estat de benestar i gaudeix del nostre exclusiu tractament pensat en les necessitats de la parella.  

Ritual Four Hands

El massatge a quatre mans per relaxar-te a Espai Wellness.

Durada: 75 minuts.

Preu:

120.00
Un dels beneficis principals d’un massatge a quatre mans és que, a diferència d’un massatge tradicional realitzat per una sola persona, la ment es deixa portar més ràpidament perquè no pot discernir de qui prové la pressió, cosa que ajuda a assolir un nivell de relaxació molt més profund que amb un tractament senzill.

Scens Organic Scrub

Scens Organic Body Scrubs Plus Peeling. Exfoliació per a tot tipus de pell.

Durada: 90 minuts.

Preu:

70.00
Exquisida exfoliació corporal realitzada amb diferents tipus de sals (Sal de l’Himàlaia, Sal del Mar Mort) i olis essencials (Lavanda, Gerani, Xiprer), que ajuden la pell a desfer-se de totes les cèl·lules mortes i a recuperar elasticitat i hidratació.

Sensorial Luxury Experience – Scens

Scens Sensorial Luxury experience: Ritual sensorial facial i corporal.

Durada: 120 minuts.

Preu:

120.00
Ritual sensorial facial i corporal 360° que alliberés les tensions corporals acumulades i torna a la cara tota la seva lluminositat i joventut. Combinant el massatge aromàtic corporal amb el LIFTING facial SCENS, aquest ritual exclusiu i únic permetrà al cos i al rostre experimentar un nou renéixer.

Mindfullness Detox Ritual – Scens

Scens Mindfullness Detox ritual: Imprescindible ritual facial i corporal.

Durada: 90 minuts.

Preu:

120.00
Imprescindible ritual facial i corporal que combina a la perfecció una cura purificant amb un moment agradable de relaxació. Gràcies a l’exfoliant ULTRA HYDRATANT compost per sals de l’Himàlaia i del Mar Mort i els seus diferents olis essencials, la pell es desfà de les cèl·lules mortes, deixant un aspecte saludable. L’espirulina i les algues lluminàries presents a l’embolcall aporten lluminositat i hidratació a la pell. Ideal per regenerar i dinamitzar les pells més apagades.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!