Massatges Terapèutics

Gaudeix a Espai Wellness dels nostres massatges terapèutics. Des de l’esquena, cames, massatge esportiu, circulatori i molt més.

Massatge d’Esquena

Ajuda a combatre símptomes d’estrès i tensions amb aquest massatge.

Durada : 60 minuts.

Preu:

42.00
Ajuda a combatre símptomes d’estrès i tensions, relaxa el sistema nerviós, disminueix la sensació de cansament físic i mental, inhibeix les tensions, estimula i reforça el sistema muscular i limfàtic i et deixa una sensació sedant i relaxant. En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres – depenent del problema a tractar – descontracturant, tonificants, estimulants, relaxant i drenant.

Massatge cames i esquena

Millora el sistema circulatori i limfàtic amb el nostre massatge.

Durada: 60 minuts.

Preu:

42.00
Ajuda a combatre símptomes d’estrès i tensions, relaxa el sistema nerviós, disminueix la sensació de cansament físic i mental, inhibeix les tensions, estimula i reforça el sistema muscular i limfàtic i et deixa amb una sensació sedant i relaxant. En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres dependent del problema a tractar – descontracturants, tonificants, estimulants, relaxants i drenants . Amb el treball de cames millorem el sistema circulatori i limfàtic tot alleugerint el dolor i prevenir els problemes circulatoris.

Drenatge Limfàtic Manual

El Drenatge Limfàtic Manual conegut també com a LDM.

Durada: 60 minuts.

Preu:

42.00
Aquests moviments tenen com a objectiu mobilitzar la limfa i per a fer-ho s’han de realitzar lentament i amb una pressió suau. Aquesta és una de les principals diferències amb el massatge, ja que en el massatge a través d’amassaments i friccions s’intenta produir un increment de flux sanguini en una zona concreta. En canvi en Drenatge limfàtic manual el que s’intenta és evitar la congestió de líquids (limfa i sang) en zones on n’hi ha un excés. El sistema limfàtic té com a propietat transportar i netejar les substàncies de rebuig que genera el mateix cos i un cop feta aquesta tasca dipositar les substàncies en el torrent sanguini per afavorir la seva eliminació per via urinària. La segona propietat destacable del sistema limfàtic és conduir substàncies estranyes o que puguin ser nocives per l’organisme, cap als ganglis limfàtics on les cèl·lules immunitàries s’encarregaran de neutralitzar-los i eliminar-los de cos pel mecanisme abans explicat. Les aplicacions del drenatge limfàtic son: Col·laborar en l’eliminació de toxines i excés de líquids del cos. Sedar el sistema nerviós i inhibir el dolor. Regulació del to muscular voluntari i involuntari. Potenciar el sistema immunitari. I per tant estaria indicat en patologies com: edemes, cames inflades, retenció de líquids, cel·lulitis, problemes circulatoris, estrenyiment, dolor, malalties autoimmunitàries, etc.

Massatge Circulatori

El Massatge Circulatori és una tècnica que té per finalitat la d’activar el reg sanguini.

Durada: 60 minuts.

Preu:

42.00
El Massatge Circulatori és una tècnica que té per finalitat la d’activar el reg sanguini i limfàtic afavorint l’intercanvi cel·lular. En mobilitzar els líquids corporals, s’aconsegueix d’una banda, que els nutrients arribin millor a les cèl·lules, i de l’altra, que les toxines circulants assoleixin els òrgans i ganglis encarregats d’eliminar-les. La tècnica consisteix a mobilitzar els líquids corporals, actuant directament sobre els vasos sanguinis i limfàtics, i indirectament sobre les terminacions neuromotores. Aquest procediment afavorirà el funcionament del múscul cardíac i intensificarà la distribució sanguínia des dels òrgans interns cap als músculs i la pell. Com a resultat, hi haurà un increment en la temperatura corporal que escalfarà i transformarà els teixits, prevenint lesions circulatòries. La incidència en cada un dels circuits és diferent segons es tracti del sistema circulatori sanguini, arterio-venós o limfàtic: Circulació venosa Els vasos sanguinis venosos circulen a nivell superficial, de manera que el massatge es realitza en la mateixa direcció de la sang a les venes, és a dir, des de les extremitats en direcció al cor. Aquest procediment incrementa el flux de la sang que va de retorn al cor, millora el filtratge d’aquesta, i estimula la funció de les vàlvules d’entrada i sortida del múscul cardíac. Circulació arterial El sistema de vasos arterials es mou profundament dins de l’organisme, de manera que el massatge no actua de manera tan directa sobre ells, com sí que ho fa en la circulació venosa. En tractar les masses musculars profundes mitjançant la bona distribució de l’oxigen i nutrients, que millora l’estat tròfic de la musculatura i la pell, s’aconsegueix també que la sang arterial circuli de forma més fluida. Circulació limfàtica El sistema limfàtic, juntament amb la circulació venosa, és l’encarregat de purificar l’organisme. Aquesta circulació es mou a la pell. Amb un massatge suau és suficient per mobilitzar els líquids retinguts, per al seu filtratge i desguàs. En aquest massatge es poden utilitzar diferents maniobres – depenent del problema a tractar – descontracturants, tonificants, estimulants, relaxant i drenants.

Massatge Esportiu

Recupera’t de l’entrenament o prepara’t amb el nostre massatge esportiu.

Durada: 60 minuts.

Preu:

50.00
Recupera’t de l’entrenament o prepara’t amb el nostre massatge Massatge Esportiu és un tipus de massatge que prepara els teixits per a l’esforç esportiu i prevenció i recuperació de lesions tant en entrenament com en competició.

Reflexologia podal

Tractament manual terapèutic als peus en Espai Wellness.

Durada: 60 minuts.

Preu:

39.00
La tècnica de la reflexologia es basa que les diferents parts del cos estan reflectides en les plantes dels peus i que, fent massatges a aquestes parts, es fan massatges de forma indirecta o reflecteixen aquestes altres zones del cos; per això el nom de la teràpia. A través de la reflexologia es poden arribar a tractar els òrgans, els músculs i altres parts del cos, estimulant els mecanismes autocuratius del propi organisme. Per descomptat, a més de tot això s’exerceix tractament directe i localitzat als peus, ajudant a tractar i prevenir molts problemes de la zona. Per a la seva realització no es requereix cap substància o eina més que les pròpies mans, si bé acostuma a utilitzar una mica d’oli per poder fer massatges amb més facilitat i fluïdesa.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!