Promocions

Aprofita les nostres promocions al centre Espai Wellness, per cuidar-te i consentir-te amb nosaltres.

Un moment únic i especial per a tu.

Tractaments Facials, Corporals i Aparatologia.

LPG Bono Corporal – 6 Sessions

Tractament reafirmant que tonifica la pell, combat la flaccidesa i la cel·lulitis, i millora la circulació. 100% personalitzat.

Preu:

510.00
Sessió: 40 minuts. Beneficis Tractament LPG Activa la producció de col·lagen i elastina, millorant la tonificació i fermesa de la pell. Redueix la flaccidesa, el greix localitzat i l’eliminació de la cel·lulitis fibrosa i/o compacta. Millora la circulació sanguínia i limfàtica. Zones a escollir Dona: Braços, esquena, cintura, ventre, cartutxeres, glutis, cuixes, interior de les cuixes, genolls i panxells (pantorrilles). Home: Braços, esquena, pectorals, cintura, ventre i cuixes.

Cyclone Corporal – 6 Sessions

Redueix el volum, elimina la cel·lulitis, drena els líquids i reafirma la pell a la mateixa sessió.

Preu:

605.00
Cyclone inclou 5 tecnologies en 4 manipuls. Ultrasons (U.S.) cavitacionals. Ultrasons focalitzats d’alta intesitat (H.I.F.U). Vacumterapia. Radiofreqüència bipolar i radiofreqüència monopolar. CYCLONE ens permet dispensar un tractament corporal complet, desfibrosant, liporeducció, drenatge limfàtic i reafirmació corporal i facial.

Indiba – Radiofreqüència Facial

6 Sessions.  +6 viales Endor +Regal crema facial Lasergan valorada en 85€. Fermesa i lluminositat.

Preu:

492.00
Especialment formulat per a reduir arrugues i solcs Nasogenianos, millorar la fermesa, lluminositat i definir el lòbul facial.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!