Despigmentants Lluminositat

L’excés de pigmentació de la nostra pell generalment es tradueix en una obsessió per eliminar aquestes taques que per petites que siguin ens resulten estèticament odioses. Ja sigui per una exposició solar excessiva, embaràs, alteracions hormonals, edat o nutricionals, aquestes empremtes que tenim a la nostra dermis abans o després ens passen factura i volem sigui com sigui eliminar-les.

Lluminositat – Valmont

La pell adquireix un aspecte uniforme, radiant i brillant. Les taques de l’edat s’esvaeixen i la textura de la pell es torna llisa.

Durada: 75 minuts.

Preu:

150.00
Una creació original de la Casa Valmont, el tractament Eclat des Glaces té com a objectiu restaurar la puresa i la frescor juvenil de la pell. Amb aquest tractament professional exclusiu, Valmont ofereix la solució perfecta per despertar suaument una pell brillant i uniforme. També millora la textura de la pell alhora que ofereix una acció integral contra l’envelliment.

Citrus Vita Essence- Natura Bissé

Tractament Reafirmant Citrus Vita Essence de Natura Bissé. “Ritual d’aromateràpia cítrica per a una pell radiant”

Durada: 60 minuts.

Preu:

80.00
Indicat per a aquells que busquen recuperar la lluminositat i fermesa de la pell a través d’una relaxant experiència d’aromateràpia cítrica. Aquest exquisit protocol desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades desvetllant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant. Els seus deliciosos aromes cítrics i les seves riques textures el converteixen en una inoblidable experiència.

Diamonds white – Natura Bissé

La resposta cosmètica de Natura Bissé davant la recerca d’una pell sense taques i lliure d’imperfeccions.


Durada : 75 minuts.

Preu:

98.00
Aquest mètode despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il·luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània. Les seves elevades concentracions d’actius anti-taques actuen amb alta precisió allà on la pell ho necessita, oferint resultats acumulatius i prevenint que els desequilibris de pigmentació envelleixin la pell. Presumiràs d’una pell espectacularment lluminosa, uniforme i vellutada; la solució definitiva per a una bellesa sense taques.

Fire & Ice – Is-Clinical

Un tractament facial intensiu, un dels facials més populars, està dissenyat per restaurar la superfície de la pell de manera ràpida i segura.

Durada : 60 minuts.

Preu:

100.00
Disminueix l’aparició de línies fines i arrugues al temps que suavitza i estimula el rejoveniment general de la pell. Excel·lent per a tota mena de pell i edats, aquest tractament facial dona com a resultat un cutis que s’afina de forma espectacular, sense temps d’inactivitat, descamació o altres efectes secundaris negatius.

Sublime Silver – Sofia Bertrand

Luxós tractament de joventut i nutrició per a la pell. Durada : 75 minuts.

Preu:

112.00
Aquest luxós tractament amb Mascareta de làmines de Plata actua com un xut de joventut i nutrició per a la pell gràcies a les propietats antiinflamatòries i antisèptiques de les fulles de plata pura per deixar el rostre hidratat i radiant. Ideal per a pells greixoses, pells mixtes, pells amb vermellors, pells amb tendència a la deshidratació, pells sensibles.

Sol·licita més informació sobre el tractament!

Sol·licita més informació sobre el tractament!