Body sculping

Body sculping

Body sculping

ADVANCED BODY sculpting D ‘LUCANNI

D ‘LUCANNI presenta Advanced Body Sculpting, tractament cosmètic que ajuda a combatre els nombrosos canvis fisiològics, histològics, bioquímics i metabòlics que pateix la pell a causa de les fluctuacions dels estrògens i la progesterona durant cadascuna de les 4 setmanes de l’cicle femení.

Què és el RELLOTGE BIOLÒGIC DE LUCANNI?

Des que naixem, comença a córrer el rellotge biològic, el rellotge cel·lular, el rellotge intern, que està programat genèticament per viure un temps limitat. La nostra pell pateix modificacions químiques, físiques, biològiques, bioquímiques i estructurals durant les 24 hores del dia; la pell té “horaris”. És el temps intern.

Els ritmes circadians són canvis físics, mentals i conductuals que segueixen un cicle aproximat de 24 hores, i que responen, principalment, a la llum i la foscor; per tant, totes les activitats biològiques estan programades al voltant d’un cicle de 24 hores. El “rellotge principal” o “rellotge mestre” controla els ritmes circadians. Aquest rellotge rep els senyals de llum externa de l’mig i sincronitza els rellotges perifèrics independents; cada cèl·lula cutània té el seu propi rellotge biològic “perifèric”.

Per exemple, els cicles circadians, regulen l’expressió dels gens de la joventut; també tenen un efecte únic en la respiració cel·lular, en la producció d’ATP, molècula energètica cutània, que participa en tots els processos cel·lulars.

La cronobiologia, és la ciència que estudia els processos biològics que estan determinats per “un ritme intern autònom”, anomenat rellotge biològic o rellotge cel·lular.

Tags:


Contacta