Bellesa mans i peus

Manicura Pedicura

Bellesa mans i peus

MANICURA

Les mans formen part de la nostra carta de presentació a qualsevol lloc, davant dels altres. Per això la manicura t’ajuda a tenir unes mans i ungles ben maques i lluir la teva millor imatge.

Abans de realitzar la manicura traiem les restes d’esmalt, seguidament les tallem i ajustem i les llimem donant-les-hi la forma desitjada pel client. A continuació les posem en remull durant 5 minuts amb aigua a una temperatura adequada, per passar a esculpir les cutícules de les ungles amb crema hidratant.

Finalment, es dóna un massatge complert a les mans per a hidratar-les i seguidament esmaltem les ungles amb una capa base i després una o dues capes depenent del resultat i color escollit per la clienta.

PEDICURA

Els peus son una de les parts més oblidades del cos i també una de les més importants, sense uns peus ben cuidats no podríem fer ni la meitat de las coses diàries: aguantar hores d’empeus, desplaçaments llargs, sabates extremes, esport… Els peus també necessiten cura. Fer-se una pedicura requereix una mica de temps però els seus beneficis son indubtables.

Amb el nostre tractament, comencem omplint un recipient d’aigua a una temperatura adequada amb sals per relaxar els peus durant uns deu minuts.

Passat aquest temps els assequem curosament i passem a retirar l’esmalt de les ungles, les tallem i llimem i apliquem un exfoliador, que retira las cèl·lules mortes de la pell.

Finalment, es dóna un massatge complert per activar la circulació sanguínia i relaxar, i s’esmalten les ungles amb una primera capa base i després una o dues capes depenent del resultat i color escollit per la clienta.

Tags:


Contacta