Fils tensors

– Medicina estètica corporal –

Home > Medicina estètica > Corporal > Fils tensors

fils tensors corporals

Fils tensors

Els fils màgics també coneguts com fils tensors són una innovadora tècnica amb la qual podràs obtenir els resultats d’un lífting corporal sense els trastorns d’una cirurgia plàstica.

Un dels millors tractaments per combatre la flacciditat corporal. Els fils màgics aconsegueixen reafirmar la pell despenjada o amb falta d’elastina. Amb aquest revolucionari sistema antiaging Cristina Álvarez et proposa el mètode definitiu perquè aconsegueixis una figura perfecta com per art de màgia!

  Com s’apliquen?

  Consisteix en la distribució d’aquests fils reabsorbibles i biocompatibles amb una agulla fina a través del teixit subcutani. Es col·loquen diversos fils en una direcció i altres en el sentit contrari així, un a un, es va teixint una malla.

  Un cop introduïdes creen una petitíssima lesió tissular que activa les nostres cèl·lules i creen teixit de suport de forma natural al voltant del fil inserit, produint nou col·lagen i fibroblasts.
  D’aquesta manera tensen i redensifican la pell sense sutures ni marques perceptibles al tacte o la vista aconseguint uns resultats completament naturals sense rebutjos o al·lèrgies.
  El procés és completament indolor i té una durada aproximada de 30 o 60 minuts.
  Cada aplicació es regula de manera individual pels nostres especialistes per a cada pacient tenint en compte la fesomia, l’edat i el grau d’envelliment que presenti la pell.

   Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres
   Espai wellness

   Telèfon

   678 77 89 91

   Email

   info@espaiwellness.es

   Direcció

   Avda. Paisos Catalans, Local 7C 08192 - Sant Quirze del Vallès Barcelona
   Horaris
   Dilluns: de 16 a 20:30h De dimarts a divendres: de 9:00 a 20:30h Dissabtes tancat
   Instagram
   Opiniones
   Espai Wellness - Tots els drets reservats - © 2017
   Diseñado por Vigraphic
      /       /